La Sposa

Esküvői ruhák

A Pronovias Fashion Group LA SPOSA elnevezésű kollekciója minőségi alapanyagokból, a Pronovias kollekciókra jellemző szabásvonalakkal, különleges csipkékkel, tüllökkel készíti el évről évre a szebbnél szebb menyasszonyi ruhákat. Kínálatunkban többféle stílus képviselteti magát a letisztult vonalaktól a klasszikus csipke menyasszonyi ruhákig, A-vonalú, nagy abroncsos, vagy akár sellő ruháról legyen szó!
La SposaROBIN
La SposaHADARA
La SposaHAIRNOLD
La SposaHALIMEDA
La SposaHEDWING
La SposaHILA
La SposaHOWARD
La SposaHUALCAN

Rosa Clará

Esküvői ruhák

A barcelonai Rosa Clará TWO esküvői ruha kollekció különlegesen finom csipkékkel, finom organza alapanyagokkal, nőies, romantikus szabásvonalakkal kápráztatja el évről évre a menyasszonyokat! A 2016-os kollekcióban sincs ez másként, a finom csillogás, és a puha tüllök harmonikus összképet alkotnak! Egyik legszebb alapanyag a mikádó selyem, amely a kollekcióban több modellnél is felhasználásra került.

A spanyol divatház 1995-ben indult világhódító útjára. Az első meghívott tervezőjük jesus Del Pozo volt, de tevezőik között megtalálható Karl Lagerfeld, Christian Lacroix is. Felismerték, hogy az exclusive modellek mellett alkalmazkodniuk kell az új piacokra is, ezért 1996-ban új márkákat hoztak létre Two by Rosa Clara, Almanovia, Aire Barcelona néven melyek a világ számos menyasszonyi ruha üzletében kaphatók. A modellek mindegyike finom és nőies, mindenkinek ajánlható aki modern de mégis elegáns menyasszony szeretne lenni az esküvőn.
Rosa ClaráOMAR
Rosa ClaráOLESA
Rosa ClaráONDA
Rosa ClaráONASIS
Rosa ClaráOLAYA
Rosa ClaráORDESA
Rosa ClaráOPALO
Rosa ClaráOBSESION
Rosa ClaráOBLICUO
Rosa ClaráEZEQUIEL
Rosa ClaráEILENE
Rosa ClaráETERNO
Rosa ClaráELENA
Rosa ClaráEMPERADOR
Rosa ClaráELIPSE
Rosa ClaráEILENE
Rosa ClaráREDIL

Mori Lee

Esküvői ruhák

Mori Lee több, mint ötven éve tervezi világszerte számos menyasszony ruháját élete legfontosabb napjára. A cég Amerika egyik legnagyobb menyasszonyi és alkalmi ruha forgalmazója, amely mára az európai piacnak is meghatározó szereplője lett. Ezek a következők: Main (fő kollekció), Blue (egyszerűen elegáns), Voyage (polgári, tengerparti, szűk körben megrendezett esküvőkhöz, azon menyasszonyoknak akik nem kedvelik a tradicionális ruhákat), Julietta (molett menyasszonyok).

A Morilee vezető tervezőjének, Madeline Gardner-nek valamint a Ronald Joyce vezető tervezőjének, Veni Infantino-nak közös "gyermeke". Minden évben bejárják a fél világot hogy újabb és újabb különlegességgel lepjék meg rajongóikat. A négy betű a Madeline Gardner New York név rövidítése, mely kifejezi, hogy a New York-i eleganciát, divatot kívánják Európának bemutatni, Veni Infantino neve pedig garancia arra, hogy ez teljes mértékben az európai, főleg olasz ízlésnek megfelelő.
Mori Lee2887
Mori Lee2892
Mori Lee2893
Mori Lee2825
Mori Lee6837
Mori Lee5465
Mori Lee3202
Mori Lee3203
Mori Lee2679
Mori Lee2690
Mori Lee2785
Mori Lee2778
Mori Lee2777
Mori Lee5370
Mori Lee5366
Mori Lee5361
Mori Lee3152
Mori Lee3118
Mori Lee3167
Mori Lee4965
Mori Lee1960
Mori Lee1907
Mori Lee2609
Mori Lee2676
Mori Lee5112

San Patrick

Esküvői ruhák

A cég töretlenül vezeti az esküvői ruha piacot! Egyedi, különleges kollekciója minden évben nagy örömöt okoz nekünk! A legújabb trendek, a legkülönlegesebb anyagok és a tervezői remekművek kombinációja tökéletes megelégedéssel tölti el a menyasszonyokat! Ruháikra szolid elegancia, a meghitt romantika és az igéző nőiessség kiemelése jellemző.
San PatrickHALIVERT
San PatrickZAMBIA
San PatrickZINAL
San PatrickZOILA
San PatrickZURANA
San PatrickZURIN
San PatrickZENIA
San PatrickAMERICA
San PatrickSONRISA
San PatrickSALVINA
San PatrickSAKI
San PatrickZULIA

42-48-as méret

Esküvői ruhák

Ruhák teltebb menyasszonyoknak 42-48-as méretig.
San PatrickAMERICA
San PatrickZURIN
La SposaHADARA
Rosa ClaráREDIL
Rosa ClaráEILENE
Mori Lee3202
Mori Lee3203
Mori Lee2785
Mori Lee3152
Mori Lee3167
Mori Lee3118