Gyakori kérdések

1. Mikor lássak hozzá a ruha kereséshez?

6-8 hónappal az esküvőd időpontja előtt elég neki látni a ruha kiválasztásának, Hiszen ha ruhát kell rendelni esetleg más méretben, színben, vagy egy olyan ruhát ami nincs a szalonban, még akkor is kényelmesen, izgulás nélkül megjön, és rád igazítjuk.

Valamint arra mindig felhívjuk menyasszonyaink figyelmét, hogy ha a következő év nyarán házasodnak, várják meg az októbert, hiszen addigra jönnek meg a ruhák az új kollekcióból, valamint október előtt nagyon sok ruha kint van esküvőn, így a ruhapróbán lemaradsz minimum a fele kollekcióról, melyben ott rejlhet álmaid ruhája.

2. Szükséges időpontot foglalni a ruhapróbára?

Alapesetben a ruhapróbákhoz időpont foglalás szükséges, azonban sok esetben történt már olyan, hogy időpont nélkül is kiszolgáltuk a menyasszonyokat, azonban ilyenkor sajnos nem tudjuk biztosítani, hogy elég időnk jut rád, minden lehetséges opciót felpróbálhass, így mindenképp ajánljuk a telefonos egyeztetést.

Szombati próbára, pedig nagyon hamar betelnek az időpontok, így egy-két héttel előbb érdemes időpontot kérni.

3. Mit vigyek magammal az első próbára?

Hozz magaddal képeket a ruhákról, amelyek tetszenek, vagy gondold át, milyen ruhában tudod elképzelni magad a nagy napon.

Viszont az első ruhapróbára nem kell cipőt hoznod, az üzletben van egy dobogó, ami biztosítja, hogy ne legyen túl hosszú a ruha.

4. Hány kísérőt vigyek magammal a próbára?

Hívd meg azokat a barátnőidet/rokonaidat, akiknek adsz a véleményére, valamint ismernek téged, a stílusod és nem erőltetik rád az ő nézeteiket.

Azonban azt fontos tudnod, hogy minél több ember van jelen, annál több (általában változatos és néha ellentmondásos) véleményt fogsz kapni, és ez összezavarhat téged.

5. Milyen méretű ruhák találhatóak a szalonban?

A boltban egészen 32-46-os méretig találsz nálunk ruhákat, valamint meg is tudjuk neked rendelni a ruhát a saját méretedben.

Fontos tudni, hogy mi nem alakítunk fel/le 2-3 méreteket, hiszen ekkora különbségek után, már nem tud tökéletesen állni a ruha.

6. Hogyan tudjam, milyen ruha passzol leginkább az alkatomhoz?

Mivel már több mint 20 éve foglalkozunk ezzel, van már tapasztalatunk, hogy milyen stílusok és szabások működnek a legjobban neked.

Gyakran a leendő menyasszonynak van egy elképzelése álmai ruhájáról, és csak akkor fedezi fel a „ruhát”, amikor különböző stílusokat próbál fel.

7. Honnan tudhatom, hogy megtaláltam-e az igazit?

Ha folyamatosan összehasonlítgatod a többi ruhát egy ruhával, akkor valószínűleg ez a ruha lesz az igazi számodra.

A ruhák próbálgatása során fel kell tenned magadnak a kérdést: megfelel-e az esküvőm témájának? Én vagyok? Magabiztosnak érzem benne magam? El tudom képzelni, hogy ebben a ruhában sétálok az oltárhoz?

8. Hány próbára van szükség?

Ez függhet a szabástól és az anyagtól, de attól is, hogy sokat változik-e esetleg a súlyod.

Átlagosan két próbára lehet számítani, de az egyszerűbb esetekben egy is elég lehet az első próbát leszámítva.

9. Szűkös költségvetésem van - van lehetőségem így is mesés ruhát találni?

Az üzletünkben található Herve Paris kollekció állandó, megengedhető ajánlatot nyújt, hiszen a ruhák 180 000 Ft-tól bérelhetőek.

Ezen kívül, találhatóak nálunk akciós ruhák, melyeket kölcsönzési áron megvásárolhatsz, így van rá lehetőséged, hogy eladd az esküvőd után, vagy akár mi is visszavesszük bizományba.

ginop