Magunkról

Szalonunk 1998 óta várja a kedves menyasszonyokat Győrben az Újvilág utca 1. Szám alatt, kezdetben 20, majd 2002-től 50 m2-en.

Üzletünket a kezdetektől az újító, egyedi és exkluzív vonalvezetésű ruhák jellemezték, mindig arra törekedtünk, hogy a kiváló minőség az egyediséggel párosulva jelenjen meg kínálatunkban.

2003-tól forgalmazzuk a Pronovias cég San Patrick és La Sposa kollekcióit, melyek garanciát jelentenek arra, hogy ügyfeleink mindig a legutolsó divat szerinti ruhát viselhessék életük nagy napján.

2010 óta az amerikai MoriLee forgalmazásával egy új szín került a szalon kínálatába, mivel ez a márka egy kicsit díszesebb, csillogóbb vonalat képviseli. A MoriLee forgalmazásával még egy új réteget tudunk kielégíteni. A MoriLee Julietta kollekciója ugyanis a teltebb arák kerekdedebb vonalaira új szabásvonalakkal készül. Ez a kollekció 2016-ban az esküvői szakma díjnyertes kollekciója lett!

2016-ban már egy negyedik márka is bekerült a szalon ruhái közé, a szintén spanyol Rosa Clará, amit a finom csipkék és kifinomult szabásvonalak, magas minőség jellemez!

2019-ben ismét bővítettük kollekcióinkat Randy Fenoli, a "Mondj igent a ruhára!" amerikai TV sorozat szereplőjének kollekciójával, melyek az igazi amerikai álomruhát reprezentálják. Valamint gazdagodtunk még a Herve Paris márkával, melyek tökéletes ruhák a menyasszonynak, aki egy könnyű, kényelmes, de mégis lélegzetelállító ruhára vágyik olcsó áron.

Az esküvői ruhák mellett természetesen menyecske, nyoszolyó és alkalmi ruhákkal, kiegészítőkkel (fejdíszek, fátylak) várunk minden kedves érdeklődőt.

INDIVIDUELLE ESKÜVŐIRUHA-SZALON

Győr, Újvilág utca 1.

Tel.: 70/6061-777

E-mail: info@individuelle.hu

Facebook: IndivduelleEskuvoiRuhaszalon

Instagram: @individuelle szalon

ginop